• Grote kerk
  • Latijnse tekst
  • Keurhorst

Open kerk op Oudejaarsdag 

DSCF5438 30

Varsseveld - Terugkijken op deze dag? Kijk dan in ons foto-album.

De diaconie van de Protestantse Gemeente Varsseveld organiseert dit jaar voor de 17e keer een inloopmiddag in de Grote Kerk van Varsseveld. Als thema dit jaar is gekozen:  Veelkleurig Verbonden”.

 Het is een middag waarop men elkaar op de laatste dag van het jaar ook op deze mooie plek kan ontmoeten onder het genot van koffie of thee en een oliebol. Wilt u de hectiek van het bijna voorbije jaar van u af laten glijden, dan bent u op de juiste plek in de fraaie Laurentiuskerk.

Vanaf 13:30 uur is er tijd voor ontmoeting met tussendoor muzikale momenten. Tevens kan men een kaarsje branden, in het gebedenboek schrijven, genieten van prachtige liturgische bloemstukken en werken van schilderes Gerry Kastein uit Varsseveld en Henk Schuurman, ook uit Varsseveld, die een aantal van hun werken ten toon zullen stellen.

De IKA Achterhoek en Liemers zal aanwezig met een stand om u uitleg te geven wat de IKA-vakantieweken precies inhouden. Mogelijk wordt u zo enthousiast dat u zich meteen al opgeeft, wie weet?

Er zullen tussen de bedrijven door diverse optreden plaatsvinden, van midwinterhoornblazers tot een professionele pianiste en een kleinkoor. Laat u verrassen!

De middag wordt om 17:00 uur afgesloten met een inspirerende oudejaarsdienst die geleid zal worden door ds. Kor Datema.

U bent van harte welkom!

DSC04483

© 2019 Protestantse Gemeente Varsseveld - Alle rechten voorbehouden - webdesign: Web & Print Varsseveld