Op donderdag 9 november 2023 speelt acteur en zanger Bastiaan Ragas zijn voorstelling ‘In Gods naam’ in De Stadswal, Burg. Van Nispenstraat 19-21 in Doetinchem. De Protestantse Gemeenten van Varsseveld, Doetinchem, Didam, Dinxperlo en Zelhem heten u/jou van harte welkom hierbij aanwezig te zijn. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via http://www.theateringodsnaam.nl/doetinchem

Datum:                9 november 2023
Waar:                   De Stadswal, Burg. Van Nispenstraat 19-21, Doetinchem
Aanvang:            20:00 uur
Zaal open:          19:30 uur
Prijs per kaart: € 15

In een tijd vol onzekerheden, onrust en verandering zoekt Bastiaan Ragas naar antwoorden in een eeuwenoud verhaal. Ragas neemt de bezoeker mee door de Bijbel met muziek van Bach tot Presley, humor, ontwapenende kwetsbaarheid en confronterende dialogen. Hij verweeft zijn herkenbare, persoonlijke levensvragen met de verhalen uit de Bijbel. Een reis door het meest geciteerde en misschien wel meest onbegrijpelijke boek ter wereld.

Deze theatervoorstelling wordt mede georganiseerd door de Protestantse Gemeente Varsseveld. Met de voorstelling hopen wij dat de aanwezigen geraakt wordt door het persoonlijke verhaal van Ragas en de verhalen uit de Bijbel. Misschien een goed idee om iemand uit te nodigen samen naar het theater te gaan en zo in gesprek te komen over wezenlijke zaken. Bijvoorbeeld door nog even te blijven praten onder het genot van een drankje dat na afloop van de voorstelling in de Stadswal te koop is.