In 2022 ben ik begonnen als kerkelijk werker in gemeente Varsseveld & Halle. Varsseveld is voor mij een bekende plek. Ik ben opgegroeid in de Keurhorst op Sinderen. Pasfoto Frans bijgesneden

Wij wonen daar niet ver vanaf in het huis  dat door mijn overgrootouders is gebouwd in 1902. Onze roots liggen voor een groot gedeelte op deze plek. Ik ben getrouwd met Sanne die ik heb leren kennen op de CJV De Keurhorst. Wij hebben vier kinderen (vier jongens) gekregen. De oudste is geboren in 2010 en de jongste in 2016.

Kerkelijk werker ben ik pas later geworden. Ik ben begonnen als basisschoolleerkracht in 2004. Ik heb verschillende scholen gezien en alle klassen wel een keer lesgegeven. In 2015 ben ik deeltijd Theologie gaan studeren op de ETF in Heverlee. De studie beviel mij zo goed dat ik graag al in de kerk wilde gaan werken. In 2019 heb ik gesolliciteerd als jeugdwerker in de PG Elst. Ik vind het erg leuk om in de kerk met de jeugd te werken. Twee dingen waar mijn hart ligt. Sinds die tijd combineer ik het werken in de kerk met een studie Theologie.

Ik hoop dat wij als gemeente Varsseveld en Halle een verandering in gang kunnen zetten. Van de volkskerk die een grote rol speelde in de maatschappij naar een kleine vitale gemeente die een smaakmaker mag zijn. Wij geloven dat God van ons houdt en wij gaan om met anderen zoals Jezus dat gedaan heeft. We doen in ieder geval ons best ? Er wordt hard nagedacht over de nieuwe rol die wij mogen vervullen. Dit verandert de organisatiestructuur en huisvesting. Het jeugdwerk verandert hierin mee.  Ik draag hier graag aan bij.