• Grote kerk
  • Latijnse tekst
  • Keurhorst

Vanaf 16 mei is er weer beperkte kerkgang mogelijk. Zie ook onderstaand nieuwsbericht. Er zijn deze zondag 2 diensten te bezoeken of te volgen via kerkdienstgemist. Voor de Keurhorst kunt u deze link gebruiken, wilt u de dienst in de Grote of Laurentius kerk volgen, gebruik dan deze link

orde 16 mei grote kerk

 

 

orde 16 mei keurhorst

skipioAanstaande zondag, 16 mei, zijn de Laurentius en de Keurhorst weer open voor maximaal 30 kerkgangers per kerk. Wie wil komen, wordt gevraagd zich aan te melden via de nieuwe scipio-app of het speciale telefoonnummer: 06-83216918. Als er niet wordt opgenomen kunt u een voicemailbericht inspreken. Maar u kunt ook een whatsapp-bericht of een sms sturen. Graag bij de reservering aangeven om welke datum en om welke kerk het gaat en hoeveel personen u wilt opgeven. ’s Avonds worden deze berichten overgenomen in de registratie van aanmeldingen. 

Hoop

Uitnodiging

In deze Corona tijd zitten we veel thuis. Onze verbondenheid als kerkgemeenschap moeten we vooral online vormgeven. Gelukkig gaat het de goede kant op en worden de regels langzaam versoepeld. We mogen in de kerk weer met 30 mensen samenkomen.

Al jaren zijn wij (familie Brandenburg) verbonden met de CWN en nemen geregeld deel aan de programma’s. Door de huidige omstandigheden biedt de CWN dit jaar een online CWN dag aan. Juist in deze tijd willen we iedereen van harte uitnodigen om deel te nemen aan dit programma over hoop.

Wij hopen jullie zaterdag ochtend 15 mei (in het echt) te ontmoeten in de Keurhorst. Zie je dat nog niet zitten, dan is er ook de mogelijkheid om het programma thuis online te volgen.

Na het succes van de live kinderdienst met Pasen, zijn er de komende tijd meer live kinderdiensten gepland:IMG 20210404 WA0001

Zondag 23 mei is het Pinksteren. Het feest van de Heilige Geest. We beginnen om 9.30 uur en als de openlucht dienst doorgaat, dan starten we samen. Het programma duurt een uur.

Zondag 27 juni is de 12-jarigen dienst. We beginnen om 9 uur in de Keurhorst.

Zondag 11 juli is de feestelijke afsluiting van het seizoen, om 9 uur in de Keurhorst.

Aanmelden is niet verplicht, maar wel makkelijk. Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je bent van harte welkom!

Georganiseerd door de Oecumenische Werkgroep Varsseveld
Homepage - Nationaal Comité 4 en 5 mei : Nationaal Comité 4 en 5 mei
“Verhalen om nooit te vergeten”

Heelweg, Sinderen, Varsseveld en Westendorp zijn na de oorlog in 1945 op verschillende momenten bevrijd. Dit wordt dan ook op verschillende momenten gevierd. We willen echter niet voorbijgaan aan het leed dat voorafging aan de bevrijding.

Er is een herdenking voor alle 4 kernen tijdens de Nationale Dodenherdenking op 4 mei. Deze ingetogen herdenking zal bestaan uit verhalen, afgewisseld met zang.
Een zanggroepje o.l.v. Līga Vilmane zal de verhalen omlijsten met passende liederen.

De herdenking wordt uitgezonden vanuit de Grote Kerk te Varsseveld 
 
 
 
© 2021 Protestantse Gemeente Varsseveld - Alle rechten voorbehouden - webdesign: Web & Print Varsseveld