• Grote kerk
  • Latijnse tekst
  • Keurhorst

Het moderamen vacoronavirusn de protestantse gemeente Varsseveld heeft de afgelopen dagen nauwlettend het nieuws over de verspreiding van het Coronavirus gevolgd.

 

Op basis van de adviezen van de rijksoverheid, het RIVM en de landelijke kerk heeft het moderamen besloten om alle kerkelijke bijeenkomsten tot en met 31 maart af te gelasten. Dit geldt voor vergaderingen, jeugdwerk, groepsbijeenkomsten en voor kerkdiensten.

 

Komende zondag zal er in de Laurentiuskerk een (besloten) dienst worden gehouden waarbij alleen de voorganger, organist, cantorij, ambtsdragers, een koster en een medewerker van het beamteam aanwezig zullen zijn. Deze dienst is niet toegankelijk voor andere gemeenteleden. De dienst zal live te volgen zijn via www.kerkdienstgemist.nl Er wordt geen dienst gehouden in de Keurhorsterkerk.

 12-5-2014 20-27-13

De komende weken zal er wekelijks een ‘overdenking’ door één van de predikanten worden verzorgd. Deze overdenking zal op zondagochtend om 10.00 uur vanuit de Laurentiuskerk worden uitgezonden, en is ook later in de week nog terug te kijken.

 

Voor meer informatie en de laatste stand van zaken kunt u terecht op de website: www.pgvarsseveld.nl

 

© 2020 Protestantse Gemeente Varsseveld - Alle rechten voorbehouden - webdesign: Web & Print Varsseveld