Op zondag 30 juni sloten we met een zonnige en gezellige ochtend het seizoen van de kinderdienst af. Bekijk hier de foto's.

img 20190630 wa0040

In de zomer gaat de kinderdienst (en kinderoppas) gewoon door, in juli in de Laurentiuskerk, in augustus in de Keurhorst.

 

20190615 1007301

Van vrijdag 14 tot en met zondag 16 juni gingen de kinderen van Jeugdclub Varsseveld met hun leiding weer op kamp. Dit jaar keerden ze weer terug naar camping de Biezenhof in Sinderen, waar ze twee jaar eerder ook al stonden. Het thema dit jaar was Ridders en Kastelen. Met de jongens in harnas en de meisjes in hun mooiste prinsessenjurk vertrokken 13 kinderen op de fiets vanaf het Borchuus in Varsseveld naar de camping. Nadat de tenten waren opgezet, kon het grote feest beginnen. Ze zijn diverse keren in het bos geweest voor spelletjes, hebben een kasteel gebouwd met blokken, deden een quiznight en bakten broodjes boven het kampvuur. Maar het spannendste, hét moment waar alle kinderen elk jaar weer naar uitkijken, was het avondspel op zaterdagavond. Een aantal jonge kinderen maakten een spannende avondwandeling door het bos, waar ze een aantal vragen van mensen in het bos moesten beantwoorden. Voor de oudere kinderen stond een heuse spooktocht op het programma. Bij terugkomst waren de kinderen bekaf en ze sliepen die nacht als roosjes. Op zondag was het nog even tijd voor een watergevecht (daar was eindelijk het weer voor) en daarna werd het alweer tijd om de spullen in te pakken. Als leiding kijken wij terug op een zeer geslaagd kamp en we hopen dat de kinderen het net zo naar de zin hebben gehad als wij. Zien we jou volgend jaar ook bij ons clubkamp?!

Kijk hier naar de foto's. 

Foto's van de bevestigingsdienst van 16 juni jl. De eerste van degenen die afscheid namen en de tweede van de nieuw benoemden

IMG 1254

 

IMG 1291

 

 

Zondag 2 juni was de doopdienst van Nore. Foto's vind je hier.

img 8584

Het is nu PASEN, de start van een nieuw begin.

2019 pasen3

© 2019 Protestantse Gemeente Varsseveld - Alle rechten voorbehouden - webdesign: Web & Print Varsseveld