flyer Beregaaf Kinderfeest 2018VARSSEVELD - Het is weer feest in het Borchuus in Varsseveld. Deze keer op dinsdag 23 en woensdag 24 oktober, tijdens de herfstvakantie. Het adres is Kerkplein 3 in Varsseveld. Alle basisschoolkinderen zijn uitgenodigd voor editie 2018 van het BERE-Gaaf Kinderfeest. Het thema dit jaar is ‘Beestenboel’. Een leuk programma met volop muziek, verhalen, spel , toneel  en creativiteit. Het begint op beide dagen om 10.00 uur en eindigt om 12.00 uur. De toegang is gratis! Woensdagavond mogen ouders/verzorgers bij de feestelijke afsluiting aanwezig zijn van 19.00 tot 20.00 uur in het Borchuus.

De organisatie van het BERE-Gaaf Kinderfeest is in handen van een werkgroep vrijwilligers uit verschillende kerken van Varsseveld en omgeving. Wie dit gebeuren een warm hart toedraagt kan dit tonen door een gift over te maken. Dit kan op IBAN NL 47 RBRB 0931 1428 30 t.n.v. Beregaaf Kinderfeest.
De letters ‘BERE’ van het Beregaaf Kinderfeest staan voor  Beleving, Enthousiasme, Respect en Evangelie. Het is al meer dan tien jaar een vertrouwde activiteit in de herfstvakantie. Meer informatie is te vinden op Facebook.com/BGKVarsseveld.

© 2019 Protestantse Gemeente Varsseveld - Alle rechten voorbehouden - webdesign: Web & Print Varsseveld