img 9962       img 9957

Edit: de foto's van de startzondag vind je hier 

De jaarlijkse startzondag (dit jaar op 9 september) heeft dit jaar als titel “Kerkproeverij”. We willen deze dag in het bijzonder een uitnodigende kerk zijn, met een toegankelijk programma speciaal voor gasten.

kerkproeverij

Er is deze dag vanaf 9.30 uur gelegenheid om koffie te drinken. Om 10.00 uur start de openingsviering. Aansluitend zal het programma bestaan uit uiteenlopende activiteiten. Van zingen en wandelen tot een talkshow en koken. Voor ieder wat wils. Het programma wordt afgesloten met een korte, afsluitende viering en eindigt uiterlijk om 12.00 uur. Nadien is er, voor wie dat wil, gelegenheid om na te praten met een hapje en een drankje. Locatie zal zijn de Keurhorsterkerk op Sinderen.

De gasten voor deze Kerkproeverij wachten echter nog op een uitnodiging. Van ons! Want het blijkt dat mensen eerder naar de kerk gaan als ze met iemand mee kunnen. Zeker als ze al een tijdje niet in de kerk zijn geweest óf zelfs nog nooit zijn gegaan. Een simpele uitnodiging kan dus het verschil betekenen.

Het idee is dat ieder van ons mensen uitnodigt voor de Kerkproeverij. Om jullie hierbij te helpen zijn er flyers beschikbaar, die je als uitnodiging aan mensen uit je omgeving kunt uitdelen. Voorafgaand aan de kerkdiensten van 19 augustus, 26 augustus en 2 september zullen de flyers worden uitgedeeld. Wil je op een ander moment graag flyers ontvangen of wil je liever een digitale versie van de flyer ontvangen? Neem dan even contact op met Judith Krajenbrink via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-10491993.

© 2019 Protestantse Gemeente Varsseveld - Alle rechten voorbehouden - webdesign: Web & Print Varsseveld