IMG 20180104 WA0017

Zoals de oplettende lezer van Dubbelspoor wellicht al vernomen had, is in december 2017 een “Meet and Eat” met statushouders georganiseerd in het Borchuus in Varsseveld. Een leuke en laagdrempelige manier om de statushouders uit de Oude IJsselstreek beter te leren kennen. Het was een groot succes: onder het genot van een heerlijke maaltijd, vonden mooie ontmoetingen plaats onder statushouders en leden van PG Varsseveld. Tijdens de maaltijd werd een spel gespeeld om gemeenschappelijke interesses te ontdekken. Dit was een erg leuke manier om elkaar te leren kennen, en er ontstond ‘reuring’ in de Agora van het Borchuus.

Omdat het enthousiasme onder de mensen zo groot was, dachten we: “hier moet een vervolg op komen”. Daarom zijn de voorbereidingen voor Editie II alweer in volle gang, welke plaats zal vinden op

zaterdag 28 april 2018 in het Borchuus te Varsseveld

aanvang: 17.30 uur

Onlangs naar een krabbeldienst, dienst voor jong en oud of een doopdienst geweest? Grote kans dat er foto's zijn gemaakt.

Kijk hier verder.img 3273

Op zondag 18 februari 2018 was het op de kop af precies 75 jaar geleden dat christelijke muziekvereniging Jubal werd opgericht. Al 75 jaar bestaat Jubal uit liefde voor muziek en dat werd in de ochtend gevierd met een oecumenische dienst met als thema “Muziek verbindt”. 

img 3193

Zaterdag 17 februari was de jaarlijkse vrijwilligersmiddag. Een verslag volgt nog. Kunt u niet wachten? Klik dan hier voor de foto's.

vrijwillgersmiddag 2018

img 6909

Afgelopen zondag 11 februari nam Riet Lieverdink afscheid als dirigent van de Cantorij. Kijk hier voor de foto's.

© 2018 Protestantse Gemeente Varsseveld - Alle rechten voorbehouden - webdesign: Web & Print Varsseveld